Vip i Xiaomi promocija

Xiaomi i Vip saradnja 1226x500

Ukoliko želiš postpaid broj u Vip mreži, a ne želiš neki od telefona iz Vip-ove ponude, potpiši ugovor u trajanju od 24 meseca za neku od postojećih postpaid tarifa, a Vip i Xiaomi ti poklanjaju vaučer sa popustom za kupovinu bilo kog Xiaomi telefona koji možeš naručiti online ili kupiti direktno u Mi Store prodajnim objektima.

Kako možeš da dobiješ vaučer sa popustom za Xiaomi mobilne telefone?
1. Potpiši ugovor u trajanju od 24 meseca za neki od Vip postpaid tarifnih paketa.
2. Na osnovu potpisanog ugovora dobijaš vaučer sa popustom za kupovinu Xiaomi mobilnog telefona, čiji iznos zavisi od odabrane tarife.
3. Vaučer za kupovinu Xiaomi telefona možeš iskoristiti u roku od 30 dana od momenta potpisivanja ugovora.


vip paketi.png     

Dovoljno je da u neki od Mi Store prodajnih objekata doneseš vaučer i ugovor koji si potpisao u Vip poslovnici, izabereš telefon iz Xiaomi ponude i popust će biti obračunat na kasi. Takođe, uređaj možeš kupiti i u Xiaomi online prodavnici, tako što ćeš prilikom kupovine uneti kod sa vaučera koji si dobio uz ugovor, nakon čega će popust biti automatski obračunat.


*Učešćem u ovoj promociji, korisnik nema pravo da uzme mobilni telefon ili popust na mesečnu pretplatu u Vip-u tokom trajanja potpisanog ugovora od 24 meseca.
*Promocija se može isključivo iskoristiti u Mi Store prodajnim objektima ili putem Xiaomi online prodavnice uz ukucavanje koda sa dobijenog vaučera u roku od 30 dana od momenta potpisivanja ugovora u Vip poslovnici.
*Vrednost vaučera koja je definisana Vip ugovorom ne može se zameniti za novac u Mi Store prodajnim objektima.
*Vrednost vaučera mora biti iskorišćena u celosti. Nakon kupovine, preostali iznos ne može da bude vraćen kupcu u slučaju da je vrednost robe manja od vrednosti ponude.
*Za robu kupljenu na osnovu Vip i Xiaomi promocije, Vip mobile ne izdaje garanciju i ne prima reklamacije.
*Ponudu nije moguće vratiti niti zameniti za neku drugu ponudu u Vip-u.
*Ponudu je moguće iskoristiti samo jednom.
*Nije moguće kombinovati više promocija za jedan mobilni telefon.
*Ugovor potpisan u Vip poslovnici uključuje i aktivaciju tarifnog paketa.
*Promocija važi do 31.03.2020.
Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se