Redmi Note 9S

Saga se nastavlja

Redmi Note 9S

Beskompromisna moć

Qualcomm®️ Snapdragon™️720G procesor
48MP AI kvad kamera
Bočno postavljen senzor otiska prsta
6.67” FHD+ DotDisplay
5020mAh (tip) baterija visokog kapaciteta
18W brzo punjenje
*Podaci su dobijeni sa zvanične stranice Qualcomm® Snapdragon™.
*Ovi podaci su dobijeni od Xiaomi laboratorija. Stvarni rezultati mogu se malo razlikovati u zavisnosti od okruženja.
*5020mAh odnosi se na tipičnu vrednost baterije Redmi Note 9S uređaja.
*Podaci o brzini punjenja dobijeni su od Xiaomi laboratorija. Stvarni rezultati mogu se razlikovati zbog razlika u kablu za punjenje, adapteru za punjenje, verziji softvera, okruženju i broju modela.
*Vreme baterije se testira merenjem vremena kada pametni telefon dostigne 0% snage od 100% prema testnom scenariju. Rezultati ispitivanja prikupljeni su iz Xiaomi laboratorije. Stvarni rezultati mogu se razlikovati kao rezultat promena u životnoj sredini.
*FOV ultra širokog ugla je 108° nakon korekcije izobličenja.
*Kad snimate zgrade, pejzaže ili druga mesta, inteligentna funkcija prepoznavanja scena zahteva od korisnika da aktivira režim ultra širokog ugla. Režim ultra širokog ugla mora se aktivirati ručno.
*Izraz "Prikaz preko celog ekrana" označava da telefon ima visok odnos ekrana i karoserije u poređenju sa tradicionalnim Xiaomi telefonima. Odnos ekran-telo 91,8% dobijen je iz Xiaomi laboratorija. Rezultati mogu varirati, jer metode merenja mogu varirati u industriji.
*Obični telefoni koji se koriste za poređenje su Redmi telefoni. Informacije na ovom vebsajtu proizvoda potiču iz naših laboratorijskih podataka, parametara dizajna i tehnologije, kao i podataka koje pružaju prodavci. Stvarne okolnosti mogu se malo razlikovati ovisno o verziji testnog softvera, specifičnom okruženju testiranja i određenoj verziji. Slike na ovoj stranici su ilustracije (uključujući, ali ne ograničavajući se na slike izgleda, boje i dimenzija telefona) i dizajn stvarnog proizvoda može se razlikovati.

Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se