Mi Ninebot S

Za mlade i željne avanture

Lako prenosiv. Naučićete da ga vozite sa svega 3 minuta
Pređite do 22km sa jednim punjenjem¹. Poseduje preko 15 sigurnosnih funkcija

Svaka vožnja je nova avantura

Život je avantura, ali je potrebno preći put kako biste ga iskusili do maksimuma. Stanite na naš Ninebot S i oduševite se modernom tehnologijom koja ga pokreće. On poseduje samobalansirajući mehanizam, a pokreće se napred lako, uz samo mali nagib telom. Jednostavno upravljanje je rezultat kombinacije naprednih algoritama, preciznih senzora i procesora visokih performansi. Otisnite se u avanturu i pređite do 22km sa jednim punjenjem.

3 minuta
učenja
4 X
brže od hodanja
15 °
nagiba za pokretanje
22 km.
domet baterije
LED automatsko osvetljenje
u boji
 

Ovladajte novom veštinom za samo 3 minuta

Dizajnirali smo ga da bude jednostavan, kako vožnju ne biste vežbali satima i satima. Jednostavno stanite na skuter i vozite kao profesionalac za svega par minuta. Ergonomski dizajniran, Ninebot S kombinuje mnoštvo preciznih senzora koji konstatno prate i najmanje pokrete preko 200 puta u sekundi, održavajući vas u savršenom balansu. Inovativni Leansteer® volan koji držite kolenima, omogućuje vam da lako i precizno upravljate, kao i da budete stabilniji u vožnji.

4X brže od hodanja

700W pogona sa dvostrukim motorom

Ninebot S je možda mali, ali je projektovan da pruži mnogo više. Težak je svega 12.8kg i u stanju da se kreće brzinom do 16km/h, što je 4X brže od normalnog hoda. Možete čak savladati nagibe od 15°, kao i različite uslove na putu, bez kompromitovanja sigurnosti i stabilnosti. Ovaj skuter krase snaga i stabilnost koje pruža dvostruki motor od 700W sa trenutnom snagom od 2000W. On pruža snagu poput nekog motocikla, ali uz znatno niži nivo buke i daleko lakše održavanje.

700 w
Visoke performanse Dvostruki pogonski motor
16 km/h
Maksimalna brzina
70 Nm
Maksimalni obrtni momenat
 

Prilagođava se putu

Lako savladava uspone od 15° i manje prepreke

Nove avanture vas čekaju svaki put kada stanete na Ninebot S. Motor sam po sebi nije dovoljan da osigura stabilnost i bezbednost, pa su naši inžinjeri dizajnirali specijalni dinamički algoritam koji automatski prepoznaje teren i uslove u kojima putujete i dinamički podešava trenutnu snagu u svakom trenutku.

Kada se približite manjoj prepreci, snaga će se povećati. Ovo poboljšava stabilnost, dozvoljavajući vam da udobno savladate prepreku. Ninebot Mini dolazi sa visinom osnove od 9cm i pažljivo dizajniranim amortizerima koji znatno umanjuju iznenadne trzaje. On poseduje i IP54 sertifikat, što znači da možete putovati i po kiši.

Kiša/vlažan teren
Pesak i kamenje
Usponi
Manje prepreke
Keramičke pločice

Kombinuje bezbednost i vizuelni doživljaj

Automatski sistem LED osvetljenja u boji

Kako bi osigurali bezbednost, opremili smo Ninebot S sistemom osvetljenja sa LED farovima sa prednje i pozicionim svetlima sa zadnje strane. Farovi osvetljavaju put ispred vas, uz domet od 5m, dok su zadnja poziciona svetla plava u normalnom modu, crvena kada kočite ili žuta kada skrećete levo ili desno.

Sistem osvetljenja je projektovan za bezbednost, ali je i vizuelno atraktivan. Poziciona svetla možete prilagoditi svojim željama, sa preko 16 miliona nijansi i kombinacija. Kada stanete na vaš Ninebot S, skoro kao da ste stali na podijum za igru, spremni da impresionirate.

Farovi
Zadnja poziciona svetla
Migavci
Stop svetla

Bez vozača

Velika igračka na daljinsko upravljanje opremljena Bluetooth vezom

Koristite Ninebot S na dva načina: Stanite na njega i vozite, ili ga kontrolišite putem mobilnog telefona i Bluetooth veze. Okrenite ga za 360° i lako podesite brzinu i smer, sve sa vašeg mobilnog telefona. Ninebot S može isporučivati poklone ukućanima i prijateljima, ili se takmičiti protiv drugog Ninebot-a u trci za prvo mesto.

22km domet baterije

Ninebot S poseduje neverovatnu autonomiju od čak 22 km sa jednim punjenjem. Opremljen je kompletom od 18.650 litijumskih baterija visokih performansi i ogromnog kapaciteta, koji može isporučivati kontinuiranu snagu od 1200W, dovoljno za duža putovanja.
Dugi vek ove baterije se ne oslanja isključivo na samu bateriju, već i na pametni sistem za njenu kontrolu. On prati status i stanje svake od baterija u realnom vremenu, raspoređuje opterećenje kada je nivo energije nizak i automatski vam šalje poruke upozorenja na telefon kada je baterija blizu pražnjenja, kako biste bezbednije planirali vožnju. Zato uz Ninebot S možete stići dalje, voziti se duže i biti bezbedniji.

Uči i prilagođava se. Vi samo uživajte u vožnji.

Dok vi učite i poboljšavate vašu veštinu vožnje, Ninebot S takođe konstantno uči kako da unapredi vaše iskustvo. Ovaj inteligentni algoritam učenja kombinuje preko 10 godina kombinovanog iskustva Ninebot i Segway uređaja. On koristi ugrađene senzore za težinu, pokret, brzinu, temperaturu i snagu kako bi pratio kretanje vašeg tela I na osnovu dobijenih informacija prilagodio algoritam koji odgovara vašem stilu. Sa saputnikom koji vas razume, vaša vožnja će biti bolja i sigurnija.

Otključajte i kontrolišite mobilnim telefonom

Ninebot S možete lako kontrolisati i putem mobilnog telefona⁴ i Bluetooth veze. Vaš telefon nije samo ključ za aktivaciju skutera, već će ukoliko neko pokuša da ukrade zaključani Ninebot S, on poslati i alarm na vaš mobilni telefon.

Proverite trenutnu brzinu iz komandne table ili ga kontrolišite kao veliki auto na daljinsko upravljanje, sve sa mobilnog telefona. Tu je i ugrađena dijagnostika koja vas u slučaju detekcije bilo kakvog problema obaveštava i predlaže rešenje. Telefonom možete dobijati i redovna ažuriranja firmware-a, kao i menjati podešavanja prema vašim željama.

Alarm protiv krađe
Komandna tabla
Analiza stanja vozila
Izmenjiva podešavanja
Ažuriranje firmware-a
Vodič za nove korisnike

Kompaktan i lagan

Težak 12.8kg, dovoljno kompaktan da stane u gepek

Kada smo dizajnirali Ninebot S, želeli smo da bude dovoljno prenosiv i kompaktan da se lako može nositi ili stati komforno u gepek automobila. Bilo je neophodno da istovremeno bude ultralagan i izdržljiv. Naši inžinjeri su pronašli idealno rešenje istražujući upotrebu materijala koji se koriste u avijaciji i konstruisali ram od legure magnezijuma. Ovo je razlog zašto je Ninebot S čvrst i izdržljiv, a težak svega 12.8kg. On je pametno dizajniran do najfinijih detalja, a oslonac za upravljanje kolenima istovremeno služi i kao ručka za nošenje. Sada imate dodatni izgovor da ga ponesete sa sobom za vikend ili ga držite u kolima kako bi vam uvek bio pri ruci.

 

Gume sa šarom protiv proklizavanja, felne od legure magnezijuma

Težak 12.8kg, dovoljno kompaktan da stane u gepek

Dobre gume i felne su ključne za bezbednost i udobnost vozača. Naši inžinjeri su opremili Ninebot S 10.5” pneumaticima, napunjenim vazduhom i sa otporom na udarce po vojnim standardima. Ove gume takođe imaju šaru koja je pažljivo dizajnirana da amortizuje neravnine i absorbuje vibracije tokom vožnje. U poređenju sa tipičnim 6” i 8” gumama, vožnja je znatno udobnija, uz vidno bolju amortizaciju.

 


Ram od legure iz avio industrije

Ninebot S je napravljen od legure magnezijuma, standardnog materijala u avio industriji zahvaljujući svojoj čvrstini i izdržljivosti. Ram od legure magnezijuma je težak svega 0.6kg i pruža veću absorpciju potresa, veću elastičnost, bolju disipaciju toplote i izdržava veće opterećenje težine od aluminijuma. Ram je takođe presvučen materijalom otpornim na koroziju kako bi izdržao svaki put i nakon dugog vremena korišćenja.

15 sigurnosnih karakteristika

Bezbednost je uvek bila na prvom mestu pri projektovanju Ninebot S. Udružili smo preko 16 godina iskustva u industriji kompanija Ninebot i Segway i preko 400 patentiranih tehnologija kako bismo pružili sigurnost za klasu iznad svih. Ninebot S je rigorozno testiran u preko 50 testova pouzdanosti ispunivši vojne standarde kako bi garantovao performanse i izvanrednu izdržljivost. Naravno, uz sve što smo tokom proizvodnje učinili da obezbedimo sigurnost naših korisnika, bitno je da oni imaju i sigurnost u svakodnevnom korišćenju i budu bezbedni na putu.

Lideri u samobalansirajućim vozilima

Ninebot i Segway su izumitelji i začetnici samobalansirajućih skutera . Segway je dizajniran i razvijen od strane kompanije Deana Kamensa pod imenom DEKA , koja se bavi istraživanjem i razvojem. 2005. godine Segway je poklonjen premijeru Japana od strane predsednika SAD, a korišćen je i na bini na Olimpijadi u Pekingu 2008. Često se koristi i kao prevozno sredstvo za radnike obezbeđenja, kao i u velikim prostorima zbog svoje praktičnosti.

Dean Kamen je imao nadu da će promeniti svet. Jednom prilikom je rekao novinarima da možda neće odmah svih 6 milijardi ljudi pohrliti da kupi samobalansirajući skuter, ali da je to svakako pitanje vremena. Danas smo jedan korak bliže njegovoj želji. Sa novim Ninebot S koji kombinuje 16 godina iskustva kompanija Ninebot i Segway, znatno je lakše da samobalansirajući skuter stigne u svaki dom.

Ninebot S

Za mlade i željne avanture

Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se