Mi 9T

Pop-up selfi. 48MP trostruka AI kamera

48MP, trostruka zadnja AI kamera 20MP Pop-up selfi kamera 6.39" AMOLED FHD+ Full Screen ekran [1] Brzi čitač otiska prsta ispod ekrana
4000mAh(standardno) baterija visokog kapaciteta [2] + 18W brzo punjenje Qualcomm® Snapdragon™ 730 u 8nm procesu do 2.2GHz Multifunkcionalni NFC Podržava Netflix HD i HDR sadržaje [3]

Napredne performanse

Opremljen Qualcomm® Snapdragon™ 730 procesorom izrađenim u 8nm proizvodnom procesu, single-core performanse su unapređene za 35%, a potrošnja energije smanjena za 10%. Pored toga, AI algoritam poboljšava efikasnost procesora i do 2.6 puta[4]. Bilo da se igrate ili fotografišete, performanse Mi 9T vas neće izneveriti.

6GB

Najveća količina memorije u ponudi

128GB

Najveće skladište u ponudi

Dual Turbo ubrzanje

Za optimalno gejming iskustvo, Mi 9T vam pruža ne samo sjajan hardver, već i softverske optimizacije koje podižu performanse. Temeljnim optimizacijama, Mi Turbo smanjuje fragmentaciju fajlova i održava vaš sistem u idealnom stanju i do 18 meseci. Unapređeni Game Turbo mod igrama daje ogromno ubrzanje po pitanju odziva i osetljivosti na komande. Takođe vam daje i alate za vizuelna unapređenja, kako biste igrali sa podešavanjima po vašoj želji.

rocketGlatke performanse nakon testa koji simulira 18 meseci korišćenja
Kašnjenje sistema smanjeno za 25% [5]
Mi Turbo za manji lag sistema

Bolji odziv
Brže učitavanje igara
Game Turbo 2.0

4000mAh baterija visokog kapaciteta i 18W brzi punjač

Koristite ga čitav dan sa dovoljno energije uz bateriju 4000mAh, a zatim dopunite za čas uz punjač od 18W.

Trostruka AI kamera.

Nova iznenađenja uz 48MP.

Uz Sony 48MP širokougaonu kameru ultravisoke rezolucije + 8MP telefoto kameru + 13MP ultraširoku kameru, možete sa lakoćom uslikati svaku fotografiju [6]. Zumirajte glatko od 0.6x do 10x i otkrijte svoj fotografski talenat.

Noćna fotografija bez stativa

Veliki senzor od 1/2", veliki pikseli od 1.6μm i novi AI algoritam rade zajedno kako bi vam pomogli da snimite svetlije i oštrije noćne fotografije.

20MP selfi kamera. Pokažite se u najboljem izdanju.

Uz novi panorama selfi, svi će stati u fotografiju. Okupite svoje prijatelje – selfi stick vam nije potreban! Jednostavno okrećite telefon sa jedne na drugu stranu kako biste obuhvatili čitavu grupu.Sužavanje lica Oči Nos Brada Obrve Trepavice

Savršeno sakrivena, pojavljuje se kada treba

Pop-up selfi kamera ostavlja više prostora za Full Screen[7] ekran koji zauzima čak 91.9% prednje površine telefona. Praktično nevidljiva dok ne pokrenete aplikaciju za kameru, selfi kamera se pojavljuje iz telefona, uz zvučni efekat po vašoj želji.

Detekcija i zaštita od pada

Brzo uvlačenje

Detekcija pritiska ka dole

Uvlačenje dodirom

300,000 izvlačenja

U test uslovima

Pogled bez granica

AMOLED ekran od 6.39" pruža vam neverovatno vizuelno iskustvo svaki put kada otključate telefon. U sredinama sa jakim osvetljenjem, omogućite mod koji nudi čak 39% jače osvetljenje od normalnog.

3.8mm

Tanka donja ivica

Sunlight mode 2.0

Bolja vidljivost ekrana napolju

Proverena zaštita očiju

VDE low blue light

Dodirnite ekran i otključajte

Otključavanje je sada brže nego ikad. Nova tehnologija prepoznavanja otiska prsta koristi optički senzor poslednje generacije koji se nalazi unutar ekrana, uz 100% veću površinu prepoznavanja i unapređeni algoritam za brže, pametnije i bezbednije otključavanje. [8]

100%
Veća površina
prepoznavanja

30%
Veća uspešnost prepoznavanja u posebnim scenarijima [9]

40%
Veći unos informacija

25%
Kraće vreme uzimanja otiska

Vatrena i dinamička boja zadnje strane

Zadnja strana Mi 9T je elegantna i mirna, dok na nju ne padne svetlo i vatreni patern ne oživi. Promenom svetla, pomislićete da telefon poseduje sopstveno raspoloženje, a za ljubitelje klasičnog, dostupna je i crna varijanta sa karbonskim vlaknima. Uz 3D zakrivljenje, telefon udobno leži u ruci I izgleda impresivno elegantno.

Multifunkcionalni NFC

Podržava Google Pay

Hi-Fi zvuk Netflix
HD i HDR
3.5mm konektor
za slušalice
USB Type-C

*[1] Mi 9T koristi zakrivljeni dizajn sa pravougaonim ekranom i zaobljenim ivicama. Koristeći standardne pravougaone mere, veličina ekrana je 6.39 inča (moguće je da ekran realno bude nešto manji).
*[2] 4000mAh odnosi se na tipičnu vrednost baterije Mi 9T.
*[3] Netflix pretplata je neophodna.
*[4] CPU single-core performanse su unapređene za 35%, a potrošnja energije smanjena za 10%. Pored toga, novi AI algoritam poboljšava efikasnost do dva puta." Ovi podaci su preuzeti sa zvaničnog Qualcomm® sajta u poređenju sa Snapdragon™ 710 procesorom.
*[5] Testiranje u Xiaomi laboratorijama je potvrdilo da je Mi Turbo u mogućnosti da smanji kašnjenje sistema za 25% nakon simuliranog starenja od 18 meseci.
*[6] Glatka promena zuma je trenutno dostupna samo u pregledu.
*[7] Termin "Full Screen ekran" označava da telefon ima visok odnos površine naspram ukupne veličine telefona, a u odnosu na tradicionalne Xiaomi telefone. Odnos od 91.9% je dobijen u Xiaomi laboratorijskim merenjima. Metode dobijanja podataka, kao I rezultati, mogu varirati u okviru industrije.
*[8] Korišćenje zaštitne folije ili stakla drugih proizvođača može značajno uticati na mogućnost otključavanja telefona korišćenjem čitača otiska prsta.
*[9] Podaci o senzoru otiska su u poređenju sa petom generacijom tehnologije čitača otiska prsta.
* Ukoliko nije drugačije naglašeno na Mi 9T stranici proizvoda, svi podaci dolaze iz Xiaomi Laboratorija, specifikacija dizajna samog proizvoda i podataka dobavljača. Podaci testiranja mogu delimično varirati između različitih verzija testova i uslova testiranja. Svi podaci prikazani na stranici proizvoda su tu radi reference i ne moraju predstavljati sam proizvod; Slike na ovoj strani su ilustracije (uključujući, ali ne ograničeno na slike izgleda telefona, boju i dimenzije) pa se dizajn samog proizvoda može razlikovati; Sva poređenja na ovoj strani vezana za standardne telefone se odnose na standardne Xiaomi telefone. Konsultujte stranu sa specifikacijama za detaljne specifikacije uređaja.

Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se