Mi Store - Veliko otvaranje

Posle Londona, Pariza i drugih svetskih gradova, Xiaomi otvara prodavnicu u Beogradu u Ušće Shopping Centru. Kupcima će biti u ponudi širok asortiman proizvoda ovog brenda - od fitnes narukvica i pametnih satova preko robot usisivaca i kamera pa sve do mobilnih telefona po kojima je Xiaomi najpoznatiji.

Veliki popusti povodom otvaranja očekuju vas 15. marta od 15 časova. 
Drugi sprat SC Ušća, preko puta bioskopa. Bulevar Mihajla Pupina 4.


*Zbog velikog interesovanja, i kako bi što više naših vernih korisnika imalo priliku da kupi proizvode po specijalnoj ceni, svaki kupac biće u mogućnosti da kupi najviše jedan ovakav proizvod.
Više o tome u nastavku.
Pravila kupovine na dan otvaranja:

1. Telefoni po specijalnoj ceni - svaki kupac moći će da kupi jedan telefon po specijalnoj/akcijskoj ceni. To znači jedan Redmi 4X ili jedan Redmi 5, ili jedan Mi 8... Nije moguće kupiti jedan Redmi 4X + jedan Redmi 5 + jedan Mi 8 itd. Znači, bira se maksimalno jedan telefon od 6 modela koji su na akciji.

2. Kupac koji izabere 1 Ecosystem proizvod sa specijalnom/akcijskom cenom (npr. Mi Robot usisivač) ne može da kupi drugi Ecosystem uređaj sa specijalnom/akcijskom cenom. Znači, kupuje se maksimalno 1 uređaj od 4 modela koji su na akciji.

3. Osoba koja izabere jedan telefon po specijalnoj/akcijskoj ceni, može da kupi i jedan Ecosystem uređaj sa specijalnom/akcijskom cenom. Npr. ko uzme jedan Redmi 4X, može da uzme jedan Bluetooth zvučnik ili jedan Mi Robot usisivač itd.

4. Osoba koja kupi jedan od proizvoda na akciji, nema ograničenja u kupovini proizvoda koji nisu sa specijalnom/akcijskom cenom. Npr. može da se kupi jedan telefon, jedan Ecosystem uređaj i šta god želi od proizvoda sa normalnom cenom

5. Kupci sa Vip+ kodom imaju prava na 20% popusta na proizvode koji nisu sa specijalnom/akcijskom cenom. Popust važi na dan otvaranja, ne može se zameniti za novac.

6. Fanovi koji osvoje vaučer na 2000rsd imaju pravo da ga iskoriste za uređaje koji nisu sa specijalnom/akcijskom cenom. Vaučer važi samo na dan otvaranja, vaučeri se ne mogu sabirati i ne mogu se zameniti za novac.

7. Specijalne/akcijske cene važe na dan otvaranja, količine su ograničene.

Dragi fanovi, molim vas da poštujete pravila kako bi što više naših korisnika moglo da iskoristi popust na dan otvaranja.

Hvala na razumevanju
Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se