Mi Air Dots Pro 2

Mi Air Dots Pro 2

Muzika bez ograničenja
Vrhunski zvuk Sa jasnim basom
Brzo i automatsko Pop-up uparivanje*
Regulisanje buke iz okruženja za kristalno čiste pozive
Detekcija korišćenja u ušima koju pokreću ugrađeni optički senzori
Dvaput dodirnite za pristup muzici, pozivu ili glasovnom pomoćniku

Vrhunski zvuk sa jasnim basom
Detaljan zvukMi Air Dots Pro 2 odlikuju 14,2mm veliki zvučnici s velikom kompozitnom dinamičkom zavojnicom. Bas je pun i dubok, srednji opseg mekan i prirodan, dok su zvukovi visokih frekvencija svetli i jasni. Jasniji i profinjeni zvuk, pun detalja. Vraćanje detalja zvuku donosi vam prijatnije iskustvo slušanja muzike.

Brzo i automatsko pop-up uparivanje*Mi Air Dots Pro 2 prilagođene su MIUI operativnim sistemima.
Nakon prve veze, kada otvorite kućište za punjenje, automatski će se otvoriti pop-up prozor za Bluetooth uparivanje.
Povezivanje je lakše i možete proveriti jačinu slušalica i kućišta za punjenje. Brzo, automatsko uparivanje, nije potrebno vreme čekanja.

Regulisanje buke iz okruženja za kristalno čiste poziveNe morate brinuti o smetnjamaDvostruki mikrofon koristi integrisanu tehnologiju za smanjenje šuma u okolini, koja će takođe osigurati i bolje prepoznavanje glasa i visok kvalitet zvuka.

LHDC Bluetooth zvuk visoke rezolucije

LHDC Bluetooth tehnologija visoke rezolucije postiže gotovo savršene performanse i kvalitet zvuka.

LHDC

*LHDC format je podržan samo na određenim modelima pametnih telefona.

Detekcija korišćenja u ušima koju pokreću ugrađeni optički senzori
Izvadite i zaustaviteUgrađeni infracrveni senzor može otkriti nosite li slušalice u ušima u stvarnom vremenu. Čuje se kad ih ubacite, a reprodukcija će se automatski zaustaviti kad ih uklonite. Bez obzira gledate li film ili slušate muziku, nećete propustiti nijednu sličicu ili notu.

Brzo punjenje, dug radni vek baterije *Slušalice se automatski pune u kućištu za punjenje. I komplet i kućište za punjenje podržavaju brzo punjenje, što će osigurati potpuno punu bateriju u roku od jednog sata. Reprodukcija traje oko četiri sata. Kada se koristi sa futrolom za punjenje, celokupni život baterije može biti i do 14 sati. Dugo trajanje baterije omogućava da vaša muzika ostane duže s vama.

1h | napunjeno
4h | jednokratna upotreba
14h | reprodukcija muzike

Bluetooth 5.0 * mikročip
Stalan protok

Sa mikročipom Bluetooth 5.0 * dobićete stabilniju bežičnu vezu, veće brzine prenosa i jaču kompatibilnost, što će vam doneti kvalitetan zvuk i jasnije iskustvo razgovora.

Moderan dizajn Udoban za nošenjeModeran dizajn bolje pristaje ušnom kanalu za veću udobnost i stabilnost. Zaustavite svoju muziku kako biste komunicirali s ljudima oko vas, bez potrebe za uklanjanjem slušalica. Jedna slušalica teži samo 4,5g, kompaktna je i lagana, što je čini lakšom i udobnijom za nošenje.

Zaista bežična, neograničena slobodaKoristi bežični dizajn i povezuje levo i desno uvo za bežični stereo zvuk. Nemojte biti ograničeni, možete koristiti jednu ili obe slušalice, kako bi zadovoljili različite potrebe.

* Prvo povezivanje mora biti završeno ručno u Bluetooth postavkama vašeg pametnog telefona. Bluetooth funkcija uređaja treba biti uključena kao uobičajena kako bi se uspostavila automatska veza.

* Pop-up funkcija za uparivanje radi samo na određenim modelima Mi / Redmi pametnih telefona sa instaliranom najnovijom MIUI verzijom. Više modela će biti podržano nakon ažuriranja softvera.

* Test izdržljivosti: Slušalica je potpuno napunjena, volumen je došao do 100% (smartphone), vreme korištenja može doći do 4 sata. Kada se slušalice i paket za punjenje potpuno napune, muzika se može neprestano puštati oko 14 sati. Specifična vremena upotrebe mogu varirati zavisno od uslova upotrebe.

* Da biste zaštitili sluh, preporučuje se da skinite slušalice svakih 30 minuta, tako da vam se uši odmore.

* Izvor podataka o izdržljivosti baterije: Shenzhen MORLAB Communications Technology Co., Ltd. Izvještaj br.: SZ19070223A01.

* Zbog prirode Bluetooth slušalica, elektromagnetske smetnje u određenim područjima mogu prekinuti vezu. Zbog prirode bežične tehnologije, audio i video signali mogu se usporiti kada uređaj obavlja funkcije prikaza i emituje Bluetooth audio signale.

* Prilikom punjenja, proverite je li otvor za punjenje bez vlage ili stranih tvari.

Mi Shop Proizvodi Korpa Uloguj se